فرمت فایل: ورد –Word و قابل ویرایش
تعداد صفحات: 8
کیفیت نان تا حدود زیادی وابسته به ترکیب آرد بوده و عوامل متعددی در
این رابطه تاثیر گذار می باشند. در رابطه با ویژگیهای آرد، یکی از
فاکتورهایی که روی کیفیت نان می تواند تاثیر داشته باشد، درجه استحصال آرد
می باشد. با توجه به اینکه اختلاف قابل ملاحظه ای در ترکیب آندوسپرم و
پوسته دانه گندم وجود دارد، آردهایی که درجه استحصال مختلف دارند، از لحاظ
ترکیب و میزان پروتئین یکسان نخواهند بود و امروزه ثابت شده که ترکیب آرد و
بویژه مقدار و کیفیت پروتئین آن از فاکتورهای عمده در تعیین کیفیت نان می
باشند.
از عمده ترین نانهای مسطح که در سطح وسیع در ایران پخت و به مصرف مردم می رسد،
در این تحقیق چهار مرحله از تبدیل گندم به آرد مورد بررسی قرار می گیرید
تا راهکارهای بهینه سازی تبدیل گندم به آرد شناسایی شود. این چهار مرحله
عبارتند از :
تولید گندم
استاندارد سازی تاسیسات کارخانه آرد
بهینه سازی عملکرد دستگاه آسپیراتور ترکیبی
بهینه سازی عملیات نم زدن و حالت دادن گندم قبل از آسیاب
انبارداری مناسب گندم و آرد
|